GENERIC DISSENY, SL, considera fonamental garantir i protegir la privacitat de les dades personals dels seus clients, i per tant respecte i compleix la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, privacitat dels usuaris, així com el secret i seguretat de les dades personals motiu pel que qual informa de la seva política en matèria de protecció de dades.

Dades de caràcter personal

En emplenar aquest formulari el titular de les dades atorga el seu consentiment a GENÈRIC DISSENY S.L., per al tractament de les seves dades personals. GENÈRIC DISSENY S.L., no utilitzarà la informació relativa a les seves dades personals per a cap finalitats que no sigui la de prestar-los servei com a client i informar-li dels nostres nous producte i ofertes. És necessari que s’emplenin els camps obligatoris marcats, si no es completen no es podrà continuar endavant el procés de registre. GENÈRIC DISSENY S.L. en compliment amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, aquestes dades passessin a formar part dels fitxers declarats en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent propietat i responsabilitat de GENÈRIC DISSENY S.L. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant notificació escrita i amb fotocòpia del D.N.I., dirigint-se a NOM EMPRESA S.L. amb adreça en C/MAS ADEI 59, 08221 TERRASSA, BARCELONA o per correu electrònic a info@generic.cat

Mesures de seguretat

GENERIC DISSENY, SL, garantix la confidencialitat i seguretat de les dades personals, quan aquestes siguin objecte de tractament, en la mesura que té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat, establertes en la normativa vigent sobre fitxers automatitzats. Aquestes mesures eviten la pèrdua, alteració, tractament i ús no autoritzat de les dades personals.

Canvi de política de protecció de dades

La present política de protecció de dades podrà ser modificada atenent tant a possibles canvis legislatius que es produeixin, com a directrius emanades de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

AVÍS LEGAL

El present Avís Legal establix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació vénen obligats a posar a la disposició dels consumidors i usuaris, per imperatiu de l’Art.10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic En conseqüència, s’informa dels següents extrems:

GENERIC DISSENY, SL, és un estudi de disseny gràfic, que té per objecte social les activitats relacionades amb el disseny gràfic .

El domini generic.cat , és propietat exclusiva de Generic Disseny, SL, amb domicili social, al C/MAS ADEI 59 de Terrassa, 08221, sent la seva adreça electrònica de contacte info@generic.cat. Altres dades de contacte són:

Telf 93.7801102 – 634454961

GENERIC DISSENY, SL, està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, i les seves dades d’inscripció són.

VOLUM: 32434 FOLI 82 FULL 211069

CIF: B-62215611

GENERIC DISSENY, SL , no està subscrita a cap codi dels regulats en el article 18 de la llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE 34/2002)

Actualitzat: 08 de setembre de 2021